vineri, 25 martie 2011

Mugur Isarescu

Mugur Isarescu a inteles doua lucruri :

1.ca politica te distruge

2.ca Romania este neguvernabila.

De ce te distruge politica ? Pentru ca esti la dispozitia tuturor javreleor si impostorilor din viata publica care vor distruge tot ce construiesti tu. Te vei discredita chiar si atunci cand faci totul foarte bine, vei fi umilit de cei care stiu ca prin asta isi vor pastra beneficiile. Iti vor turna puhoaie de zoae in cap, iti vor face fiica curva si mama evreica. Vei deveni un pitic, un paria, un nenorocit.
Vei fi pus la stalpul infamiei doar pentru ca ei ei vor sa castige alegerile si nu le pasa de popor, de omul de rand.
2.Romania nu poate fi guvernata. Nimeni nu are onoare, iar fara onoare nici iarba nu creste. Exemplul Severin e bomboana de pe tortul tricolor. Orice masura economica poate fi facuta zdrente in cateva secunde: de parlamentari, de judecatori, de sindicate. Orice initiativa buna sau rea va fi combatuta acerb, animalic, de orice neica-nimeni. Nu poti guverna o tara care accepta doar cresterea pensiilor si dispretuite legal corectia in minus. Isarescu a spus ca judecatorii de la CCR ar fi in stare sa declare neconstitutionala si rotatia pamantului, intr-o zi si daca au interes.
Nu-l plac pe Isarescu deloc. E un bun orator, un bun economist dar un guvernator fricos. Daca ar fi antrenor de fotbal rezultatele lui ar fi mereu 1-0 1-1 sau 0-1. Nimic spectaculos. Cred ca ar fi un bun prim-ministru pentru ca pus in fata unui popor, frica va disparea si isi va fi descoprit deja curajul.
Fereastra e deschisa, privelistea nu e deloc placuta.
Si acum ce faci ?
Iti continui paharul de vin si trabucul sau iti pui salopeta si sari in gradina ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu