luni, 21 februarie 2011

Un prost si un hot.Pot fi ei patrioti ?

Ma intreb mereu de ce arata tara asta in halul in care arata. De ce suntem coada europei, de ce nu ne respecta mai nimeni din lumea civilizata. Sunt un popor de mana a doua. Ne place sau nu asta suntem.
Intrebarea fireasca este 'poate fi un prost sau un hot patriot' ? Eu cred ca nu. Comunismul feroce a secerat valorile si in locul lor au crescut buruieni, spini. Inversarea valorilor a dus la asasinarea valorilor sociale. Hotul si prostul au devenit stalpii societatii. Ca sunt travestiti in politicieni, medici, profesori, muncitori, e clar,ce nu e clar e cum iesim din incercuirea lor.
Nu e vorba, avem si oameni de bine dar sunt mult prea putini. Patria este un cuvant si atat. Mandria nationala a disparut complet. Suntem o natie de cersetori la portile muzeelor lumii. Intindem mana sa cerem, furam, ne exportam pleava societatii in mod sistematic.
Mizeria morala ne-a invadat si ne sufoca. E greu sa ceri unei natii de hoti si cersetori sa se civilizeze. Nu se face primavara cu o floare.Nu putem iesi din aceasta cloaca fara o explozie care sa rada tot. Sa plecam de la zero.
Mi-e team ca acele vremuri sunt departe de noi. Mult prea departe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu